Wat is Elementor voor WordPress?
Wat is Elementor voor WordPress?

Wat is Elementor voor WordPress?

Sinds de lancering van Elementor Page Builder heeft het uitgebreide aandacht gekregen in de WordPress-gemeenschap, maar toch zijn veel mensen zich er niet van bewust dat zo’n geavanceerde ontwerpoplossing gratis bestaat. Daarom hebben we besloten om een korte introductie te schrijven, zodat je nader kennis kunt maken met Elementor Page Builder.

Wat is Elementor voor WordPress precies?

Elementor is een gratis WordPress paginabouwer, waarmee je op een eenvoudige en snelle manier prachtige WordPress-websites kunt maken.

Wat is er zo uniek aan Elementor?

Elementor is de eerste, en op dit moment de enige, frontend paginabouwer die grenzeloze ontwerp mogelijkheden biedt. Het bevat tientallen nuttige widgets, een verbluffend ontwerpen sjabloon bibliotheek, een unieke mobiele bewerking toolset en een visuele revisie geschiedenis functie. Dit zijn eigenlijk slechts enkele van de functies die beschikbaar zijn in deze gratis plugin.

Hoe werkt Elementor Page Builder?

 

Elementor is een page builder plugin die de basis WordPress-editor vervangt door een live frontendeditor, zodat u complexe lay-outs visueel kunt maken en jouw website live kunt ontwerpen, zonder te hoeven schakelen tussen de editor en de preview modus. De page builder stelt jou in staat om het ontwerp te bereiken zonder dat je code of CSS hoeft te gebruiken, en zonder dat je afhankelijk bent van ontwikkelaars voor hulp.

De gebruikersinterface is uiterst vriendelijk, dus het duurt maar een paar minuten om het onder de knie te krijgen.

Wat kost Elementor?

De basis Elementor is gratis. Voor Elementor Pro begint de prijs bij $49 per jaar voor 1 site, $99 per jaar voor 3 sites en $199 per jaar voor onbeperkte sites. Klik hier om naar de prijspagina van Elementor te gaan voor meer informatie.

Kan ik Elementor gebruiken met een willekeurig thema?

Elementor werkt met bijna elk WordPress thema. Bekijk hier de lijst met de belangrijkste themas.

Wat zijn de extra’s van Elementor Pro?

Elementor Pro bevat een aantal unieke functies, zoals:

  • Eigen header & footer ontwerp
  • Ontwerp elk deel van je blog
  • WooCommerce Builder
  • 50+ Pro Widgets

 

Wat is Elementor voor WordPress?

 

Wij van iDesi Media gebruiken Elementor Pro voor al onze nieuwe websites/webshops.

Laatste Stories