Wat wij doen  
Alles wat jij als ondernemer nodig hebt​

In wezen bouwen we merken. Niet alleen logo’s. Niet alleen websites. Het hele pakket. We brengen de innerlijke schoonheid van jouw merk naar boven. We onthullen jouw persoonlijkheid. We maken elke ervaring met jouw klanten zo consistent mogelijk & we proberen je er hot uit te laten zien! We willen dat mensen verliefd op je worden, je fans worden en overal enthousiast over je worden.

Dit is wat wij voor jou kunnen doen

Website.

Mooie, professionele, responsive website gemaakt in WordPress, inclusief Content Management System (CMS). Ook geschikt voor smartphones en tablets.

Webshop.

Woocommerce webshop met iDeal, orderbeheer, coupons en uitgebreide productmogelijkheden. Wij maken webwinkels voor grote en kleine bedrijven.

Logo & Huisstijl.

Wij ontwerpen je logo, briefpapier, envelop, visitekaartje en andere huisstijldragers. Laat het gezicht van jouw bedrijf ontwerpen door een professional! 

Hosting & Service.

Om je website aan de buitenwereld te tonen heb je een domeinnaam en hosting nodig. Geef ons je domeinnaam door en wij regelen de rest. Lekker makkelijk, toch?

Goed vindbaar.

Is jouw website slecht vindbaar en wordt het tijd dat daar verandering in komt? Behaal topposities in Google of Bing met onze effectieve zoekmachine optimalisatie.

Onderhoud & support.

Met een website onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat je website altijd up-to-date en bereikbaar blijft. Jij kan je dan bezig houden met ondernemen.

FOLLOW US