Eindelijk….Custom Breakpoints voor Elementor

Wacht jij, net zoals wij, ook al een geruime tijd op Elementor wanneer ze nu eens eindelijk komen met meerdere “custom” breakpoints?

Sinds begin 2018 zijn er honderden request ingestuurd bij Elementor om meer breakpoints toe te voegen. Echter tot op het moment van vandaag heeft Elementor er nog steeds maar twee. Een voor tablet (768px) en voor mobiel (360px) en beide in portrait mode. Leuk, maar wat als je je tablet of telefoon een kwartslag draait? Ziet je website er dan nog steeds zo mooi uit?

Tadaa….daar is die dan

Nee niet van Elementor, maar het bedrijf WePixel heeft de plugin “Custom Breakpoints voor Elementor” ontwikkeld waarmee ergernissen tot het verleden behoren. De Custom Breakpoints Plugin voor Elementor bespaart je uren aan css coding. De meeste tablets en telefoons van dit moment zijn van verschillende formaten in tegenstelling tot vroeger. Met de plugin “Custom Breakpoints voor Elementor” kan je nu meerdere breakpoints op een gemakkelijke manier instellen voor devices van verschillende formaten. Finally!!!

Wij hebben in ieder geval de plugin aangeschaft en geven een dikke +1 voor het bedrijf WePixel!

Prijzen

€35 voor 1 domein (eenmalig)
€55 voor 5 domeinen (eenmalig)
€75 voor onbeperkt aantal domeinen (eenmalig)

Minimale technische vereisten

PHP 7.0
Elementor Standaard 2.9.6
Elementor PRO 2.8.5

Meer info over de plugin?

Klik hier om naar de website van de ontwikkelaar te gaan

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Laatste Stories